A tudás Fá-ja

     Trükkök, tippek, praktikák profiktól. Negyedévente profi blues- és jazzgitárosoktól leshetjük el gyakorlási fortélyaikat, tanulhatunk stílusismeretet és örömzenélhetünk társaságukban. Ez a gondolat, a fejlődés igénye keltette életre a Blueskollégiumot. Bízunk benne, hogy komoly, hasznos, közösségformáló és így szerethető műhellyé növi ki magát.                                                                             A Blueskollégium oldalán Telekocsi információs szolgáltatást szeretnénk üzemeltetni, ezért kérjük azon jelentkezőket, akik autójában van hely és szívesen osztoznának az üzemanyagköltségen más gitárostársukkal, jelezzék számunkra a jelentkező e-mailjükben, vagy telefonon, hogy honnan (mely településről, kerületből) indulnak, mindezt annak érdekében, hogy honlapunkon feltüntethessük a személynevét, az e-mailcímét és, ha nincs kifogása ellene, akkor a telefonszámát is.

A Blueskollégium díja változó. Ezért a részvételi díjat mindig az adott hétvégére adjuk meg. Minden igyekezetünkkel azon leszünk, hogy az árak elérhetőek legyenek.

1. Blueskollégium

Előadó

Részvételi díj/fő

időpont: hamarosan!

Birta Miki

12.000 forint

A részvételi díjban biztosítunk: pénteken: vacsorát, szombaton: reggelit, ebédet, vacsorát, vasárnap reggelit, ásványvizet ad libitum, szálláslehetőséget két szobás, összkomfortos kőházban (igény esetén sátrat), tisztálkodási lehetőséget korszerű, hideg-melegvizes zuhanyzóban, és egy rekesz sört ajándékba a nagykorú résztvevőknek, kiskorúaknak üdítőt. Érkezés pénteken 15.00-tól, ismerkedés, jam sassion, egymás hangszerének, erősítőjének mustrája, ha kedvünk tartja flekkensütés, vagy bográcsozás, szombaton oktatás, utána örömzene, vasárnap ujjbegykezelés. Kötelező távozási időpont nincs, ergo mindenki addig marad, ameddig szeretne. (Ha valakinek nem felel meg a közös szállás, úgy legközelebb hét kilométerre vehet igénybe panziószolgáltatást, saját költségre.)

Jelentkezés és bővebb információ a: porfelho@yahoo.com mail-címen, vagy a +36-30-361-1047-es telefonszámon lehet!

Telekocsi infó

Keresztnév

Honnan jön

e-mail címe

Telefonszáma